Ballina Vendi MBETJE BIMESH NARKOTIKE TE THARA NE LABORATORIN E ÇILOTAJVE

MBETJE BIMESH NARKOTIKE TE THARA NE LABORATORIN E ÇILOTAJVE

2

Provat e siguruara nga prokuroria duket se kane rrezuar perfundimisht pretendimin e punetoreve dhe te afermve te vellezerve Vladimir dhe Shpetim Çilotaj, te cilet gjate operacionit te policise, deklaruan se brenda magazines, veç bazes ushqimore per bagetite, gjendjej edhe nje pulari. Ekspertet e kriminalistikes te institutit te policise shkencore kane arritur ne perfundimin se nje sasi mbetjesh organike te gjetura ne laboratorin e Çilotajve i perkasin bimes cannabis.

 

 

https://youtu.be/D2rTy_yRixU