Ballina Vendi BECI NE KRYE TE ARSIMIT FIERAK: FORCE E PERKUSHTIM PER TE VIJUAR...

BECI NE KRYE TE ARSIMIT FIERAK: FORCE E PERKUSHTIM PER TE VIJUAR ME REFORMAT E NISURA

2

Drejtoresha e re e Arsimit ne Fier, Yllka Beci, ka zhvilluar mbledhjen e pare me drejtuesit e shkollave publike dhe jopublike te qytetit. Gjate fjales se saj, Znj. Beci, ka theksuar se do te vijoj reformat e nisura ne sektorin e arsimit, ndersa do te vazhdoj te punoj me force e perkushtim per te cuar perpara nismat e ndermarra nga Ministria e Arsimit.

 

 

https://youtu.be/vYVk1srlouI