Ballina Vendi “MASHTRUESIT”, ARRESTOHEN DY POLICE DHE NJE AVOKAT NE FIER

“MASHTRUESIT”, ARRESTOHEN DY POLICE DHE NJE AVOKAT NE FIER

2

SHÇBA ben me dije se ka arrestuar dy police dhe nje avokat ne Fier, te cilet akuzohen per vepra penale te korrupsionit. Policet dhe avokati ushtronin presion mbi qytetaret qe te paguajne shuma financiare te caktuara, edhe pse ndaj tyre beheshin denoncime qe nuk perbenin vepra penale.

https://youtu.be/wP8GhzCgSs8