tvkombi
tvkombi

LUFTA KUNDER KANABISIT, TAKIM NE DIVJAKE

Vendi

Publikuar ne:19:01 - 27/03/2018

Lufta kunder kultivimit te bimeve narkotike ka cuar ne nje takim ne Divjake kreun e policise se qarkut Fier Albert Nushi. Ne prani te autoriteteve vendore dhe perfaqesuesve te Policise, Nushi eshte shprehur se ka pasur rezultate positive, por kjo nuk do te thote qe duhet te ulet vigjilenca dhe pergjegjesia.

https://youtu.be/2f3Itfmiiec

Ju sugjerojmë