Ballina Vendi FIER, TRE GRABITES NE LIRI. NUK GJENDEN CELULARET E VIKTIMES DHE TE...

FIER, TRE GRABITES NE LIRI. NUK GJENDEN CELULARET E VIKTIMES DHE TE PLAGOSURIT

2

Identitetet e tre grabitesve te tjere qe tentuan te vidhnin me arme banesen e Minella Muçes mengjesin e te premtes ne Fieri mbeten ende engime. Xhuliano Sollakut, qe mbeti i vrare gjate shkembimit te zjarrit me policine dhe Arben Muçes qe u plagos, nuk u jane gjetur me vete telefonat celulare. Kjo ka bere qe tre autoret e tjere te mund t’u shpetojne prangave.

https://youtu.be/n1n4Gy5CNvM