Ballina Vendi LIBOFSHE, REHABILITOHEN RRUGET LIDHESE.

LIBOFSHE, REHABILITOHEN RRUGET LIDHESE.

2

Njesia administrative libofshe thuajse ka ndryshuar teresisht, persa I perket infrastruktures. Rruget e brendeshme te saj tashme jane asfaltuar, duke krijuar me teper lehtesi ne levizjen e banoreve te zones. Keta te fundit, jashte kameras, kane treguar se e kane me te lehte te shkojne drejt qytetit, apo te cojne ne treg prodhimet e tyre bujqesore dhe blegtorale

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8KyKS7tiPQk