Ballina Vendi LAGJET “BISHANAKE” DHE “LIRI GERO”, SUBASHI: ME SHUME PROJEKTE PAS 30 QERSHORIT

LAGJET “BISHANAKE” DHE “LIRI GERO”, SUBASHI: ME SHUME PROJEKTE PAS 30 QERSHORIT

2

Investimet e kryera ne lagjet “Bishanake” dhe “Liri Gero” ne Fier, kane bere qe banoret e tyre, te falenderojne e te presin mes duartorkitjesh kreun e bashkise se Fierit Armando Subashi.  Ky I fundit eshte ndaluar ne nje takim me komunitetin e ketyre lagjeve, ndersa ka marre prej tyre mbeshtetjen se ne 30 qershor pjesemarrja ne votime do te jete e madhe, pasi projektet e nisura duhet te cohen perpara. Sipas Subashit, ne vetem 4 vite, Fieri ka njohur ndryshime rrenjesore, te cilat kane transformuar te gjithe qytetin.

https://youtu.be/BJpu4KNTfYU