Ballina Vendi KURIOZ PER ECURINE E PUNIMEVE, KRYEMINISTRI RAMA NDALON NE FIER

KURIOZ PER ECURINE E PUNIMEVE, KRYEMINISTRI RAMA NDALON NE FIER

2

Kryeministri Edi Rama, kurioz per ecurine e punimeve ne qender te qytetit te Fierit, eshte ndalur serish ketu, ne nje vizite te paplanifikuar.  Nje vizite e shkurter, per te pare se si vijon puna ne kantierin me te madh te ndertimit ne Fier, ndersa mesohet se kryeministri Rama, ka pare punimet e parkimit nentokesor, rehabilitimin e lumit “Gjanica” dhe gjithe infrastrukturen qe shoqeron procesin e rivitalizimit te qendres. Ai eshte ndalur edhe prane teatrit “Bylis”, I cili eshte ne faze rikonstruksioni.

https://youtu.be/yUr3USEhm2c