Ballina Vendi 49 GJOBA, 9.4 MLN PER NDOTESIT E MJEDISIT NE FIER

49 GJOBA, 9.4 MLN PER NDOTESIT E MJEDISIT NE FIER

3

49 gjoba jane vendosur nga ana e Inspektoratit Shteteror mjedisor, duke penalizuar ne kte menyre subjeket qe rezultojne ndotese te mjedisit ne Fier. Kreu I ketij inspektorati Hader Cako, eshte shprehur se vlera shkon ne 9.4 milione leke te rinj, per 6 kompanite ndotese, ne sektorin e hidrokarbureve, dhe gjithcka eshte ndermarre pas kontrolleve te vazhdueshme te kryera ne terren.

https://youtu.be/46ZwIHCQ9KQ