Ballina Vendi KU ESHTE PERQENDRUAR BUXHETI 2019, FLET NENKRYETARJA E BASHKISE FIER

KU ESHTE PERQENDRUAR BUXHETI 2019, FLET NENKRYETARJA E BASHKISE FIER

2

Pas miratimit në Këshillin Bashkiak të Buxhetit për vitin e ardhshëm, nënkryatja e Bashkisë së Fierit, Enkelejda Peshkëpia, është ndalur pikërisht tek pikat kryesore të tij. Infrastruktura, ndërhyrjet në kopshte e shkolla, qendra shëndetësore  etj, janë disa nga prioritet e vitit të ardhshëm. Peshkëpia ka theksuar se  Bashkia Fier do të vazhdojë punën e nisur me të njëjtin përkushtim dhe angazhim, duke synuar rritjen e cilësisë dhe sasisë së shërbimeve dhe investimeve”.

 

https://youtu.be/Y5MjlZSMnvk