Ballina Vendi KRYEBASHKIAKU SUBASHI, VIZITE NE XHAMINE E QYTETIT: GEZUAR FITER BAJRAMIN

KRYEBASHKIAKU SUBASHI, VIZITE NE XHAMINE E QYTETIT: GEZUAR FITER BAJRAMIN

2

Kreu I Bashksie se Fierit Armando Subashi, shoqeruar nga deputetet Adelina Rista dhe Xhevit Bushi, prefekti I qarkut Baki Bala, kreu I qarkut si dhe drejtues insitucionesh, I jane drejtuar xhamise se qytetit te Fierit ne diten e Fier Bajramit. Urimet ne kete dite feste kane qene te shumta, dhe kreu I Bashkise Fier, Armando Subashi nga ketu ka uruar te gjithe besimtaret mysliman per me shume shendet e begati.

https://www.youtube.com/watch?v=o4kTzUOXhsA&feature=youtu.be