Ballina Vendi KREU I DAR FIER: PROVIMET, VEZHGIM I RREPTE BAZUAR NE RREGULLOREN E...

KREU I DAR FIER: PROVIMET, VEZHGIM I RREPTE BAZUAR NE RREGULLOREN E MASH

2

Ne total  4485 nxenes, maturante dhe te klasave te 9-ta, I jane nenshtruar provimeve kete fund viti mesimor. Ne nje interviste per TV Kombi, drejtoresha e arsimit ne Fier, Yllka Beci, eshte ndaluar tek ecuria e ketyre provimeve, korigjimi I testeve dhe dalja e rezultateve. Sipas Znj.Beci, syri vezhgues ka qene I rrepte, per te pasur nje proces transparent dhe te pakundershtueshem, bazuar kjo edhe ne rregulloren e Ministrise se Arsimit.

 

 

 

https://youtu.be/LmQnqSQGXpI