Ballina Vendi KOORDINIMI PARAPRAK ESHTE DOMOSDOSHMERI, DEKLARATA VJEN NGA MINISTRJA OLTA XHACKA GJATE NJE...

KOORDINIMI PARAPRAK ESHTE DOMOSDOSHMERI, DEKLARATA VJEN NGA MINISTRJA OLTA XHACKA GJATE NJE VIZITE NE NJESINE ADMINISTRATIVE LEVAN

4

Koordinimi paraprak eshte po kaq i rendesishem sa dhe masat e marra nga bashkite per mos perseritur eksperiencat e kaluara. Ka qene kjo deklarata e bere nga ministrja Olta Xhacka gjate nje inspektimi qe ka bere ne zonen e Levanit ne Fier.  Zonja Xhacka ka theksuar se  siguria e komunitetit eshte kryefjala e perbashket.

https://youtu.be/UqSb27XcmoA