Ballina Vendi TERHIQET UJI NGA AKSI LEVAN- URA E MIFOLIT, PERMBYTJET SPOSTOHEN NE POVELCE...

TERHIQET UJI NGA AKSI LEVAN- URA E MIFOLIT, PERMBYTJET SPOSTOHEN NE POVELCE DHE DAREZEZE

4

Uji eshte terhequr plotesisht nga aksi rrugor i permbytur  Levan-Ferras -Ura e Mifolit duke e bere te kalueshem tashme kete segment rrugor per banoret. Nderkohe prurjet dhe permbytjet e Vjoses jane spostuar  drej deltes se ketij lumi, ne Darezeze, aty ku ndodhet dhe Hidrovori qe po punon keto dite me kapacitet te plote. Nga permbytjet e 4 shkurtit  jane rreth 130 shtepi te demtuara nga uji.

https://youtu.be/_meStX7A00w