Ballina Vendi KOMISIONI PER EDUKIMIN DHE MJETET E INFORMIIT PUBLIK, VIZITE NE FIER

KOMISIONI PER EDUKIMIN DHE MJETET E INFORMIIT PUBLIK, VIZITE NE FIER

2

Anetare te komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, shoqeruar nga Kreu i Bashkise se Fierit Armando Subashi, deputete dhe drejtues institucionesh jane ndalur ne nje vizite ne Fier. Ata kane pare nga afer disa shkolla, qendren e qytetit, teatrin “Bylis” dhe galerine e arteve. Sipas kreut te ketij komisioni Milva Ekonomi, kjo eshte nje praktike e cila e afron kete komision me realitetin dhe zbatimin e nismave dhe projekteve te ndermarra nga qeveria.

https://youtu.be/5bJu9jUOp_I