Ballina Vendi EKONOMI: FIERAKET E KANE MOTIVIN PER TE SHKUAR NE ZGJEDHJET E 30...

EKONOMI: FIERAKET E KANE MOTIVIN PER TE SHKUAR NE ZGJEDHJET E 30 QERSHORIT

2

E ndodhur ne qytetin e Fierit, deputetja socialiste Milva Ekonomi, eshte ndalur tek situata politike ne vend dhe vecanerisht tek zgjedhjet e 30 qershorit. Sipas zonjes ekonomi Fieri ka edhe nje motiv me shume per te shkuar ne zgjedhje, e ndersa sipas saj shqitptaret tashme e dine se cila eshte rruga e duhur, panvarsisht zhvillimeve politike.

https://youtu.be/dwhgdLkFfUk