Ballina Vendi KERKOJNE NDIHME. NENE E BIJE TE SEMURA, NUK KANE KUJDESTARI

KERKOJNE NDIHME. NENE E BIJE TE SEMURA, NUK KANE KUJDESTARI

2

Nene e bije jane te semura dhe I vetmi njeri qe kujdeset sadopak per to eshte djali 30 vjecar Eduardi. Vitoria 57 vjece dhe Bruna 36 vjece, nuk jane ne gjendje te bejne asgje, nderkoh qe prej disa kohesh nuk marrin as pagesen e kujdestarise. Sikur te mos mjaftonte kjo, godina ku jetojne eshte e vjeter dhe e rrenuar, cka perdite e me shume perben rrezik per jeten e tyre.

 

 

 

https://youtu.be/mbt1Locefw4