tvkombi
tvkombi

KATER NE PRANGA PER VEPRA TE NDRYSHME PENALE

Vendi

Publikuar ne:16:10 - 11/06/2018

Kater persona jane vendosur ne pranga pas kryerjes se veprave te ndryshme penale. Blute e Fierit kane bere me dije se jane arrestuar ne flagrance4 shtetas, 1 per “Dhune ne familje”, 1 per “Vjedhje”  dhe 2 per “Drejtim mjeti ne menyre te parregullt”.

 

 

 

https://youtu.be/NS4ueLrQZG8

Ju sugjerojmë