Ballina Vendi INTERNATIONAL WOMEN’S DAY EXHIBITION, EKZPOZITA E 8 MARSIT NE FIER

INTERNATIONAL WOMEN’S DAY EXHIBITION, EKZPOZITA E 8 MARSIT NE FIER

2

International Women’s Day Exhibition. Ka qene kjo ekspozita, nje tradite tashme qe vijon ne Fier, ne kuader te festes se 8 marsit. Ekspozita me fokus artin në dorën dhe talentin e gruas, vjen këtë 8 Mars në edicionin e katërt të saj, ndersa ndryshe nga cdo vit tjeter ajo eshte vizituar edhe nga kryeministri Edi Rama

https://youtu.be/jKFRBvn5oSc