tvkombi
tvkombi

INFRASTRUKTURA RRUGORE, TE TJERA NDERHYRJE NE QYTET

Vendi

Publikuar ne:16:49 - 29/07/2018

Infrastruktura rrugore vijon te mbete nje nder prioritetet kryesore te bashkise se Fierit. Paralelisht eshte duke u punuar per sistemimin dhe rehabilitimin e disa rrugeve, si ne njesite administrative ashtu edhe brenda ne qytet. Kronika na vijin na sjell punimet qe po kryhen ne lagjen “Apolonia”, prane vendit te njohur si “Zogu I zi” ne Fier.

 

 

 

https://youtu.be/OTii3Zqr450

Ju sugjerojmë