Ballina Vendi INCENERATORI DHE DEMTIMI I RRUGES, BANORET SERISH NE PROTESTE

INCENERATORI DHE DEMTIMI I RRUGES, BANORET SERISH NE PROTESTE

2

Banore te Verrise I jane rikthyer protestave kunder ndertimit te inceneratorit. Njekohesisht ata jane ndalur edhe tek demtimi I rruges, e cila sipas banoreve eshte prishur si pasoje e kalimit te automjeteve te tonazhit te rende. Ne mbeshtetje te banoreve kane dale edhe perfaqesues te opozites. Deputeti Luan Baci dhe drejtori I departamentit te mjedisit ne Partine Demokratike te shqipererise Jamarber Malltezi, kane theksuar se banoret do te kene gjithmone mbeshtetjen e tyre per te bere transparent kete process.

https://youtu.be/La6yuXHisk4