Ballina Vendi HAPET PROCESI I APLIKIMIT PER KRYERJEN E CERTIFIKIMIT TE PRONES PER PATOSIN

HAPET PROCESI I APLIKIMIT PER KRYERJEN E CERTIFIKIMIT TE PRONES PER PATOSIN

2

Me mijera prona ishin bllokuar per gati dy vjet  ne zonen kadastrale ne Patos. Zgjatja ne kohe e bllokimit  te aplikimeve dhe certifikimit te pronave ka ndodhur per shkak se  nuk ka pasur azhornim te zones kadastrale te ketij qyteti. Ne keto kushte, Zyra  Vendore e Rregjistrimit te Pasurive te Paluajtshme ne Fier ,ka kryer ne 10 dite pas emerimit te kreut te ri te ketij institucioni,rreth 1000 aplikime dhe sherbime nga qytetaret te cilat ishin te mbartura nga periudha e kaluar.

https://youtu.be/BxUnkwsTbTc