tvkombi
tvkombi

FESTAT E FUNDVITIT, BASHKIA FIER PUBLIKON KARTOLINEN E URIMIT

Vendi

Publikuar ne:17:28 - 24/12/2018

Bashkia e Fierit ka publikuar edhe kartolinen e saj te urimit per festat e fundvitit. Pamje te gezueshme, plot drita e ngjyra, jane bere pjese e nje videoje, te shperndare ne faqen zyrtare te Bashkise Fier, aty ku duket atmosfera e krijuar ne parkun qendror te qytetit dhe jo vetem.

Ju sugjerojmë