Ballina Vendi GRUPIMI I QENDRES SE DJATHTE, BASHKEBISEDIM ME QYTETARET FIERAK

GRUPIMI I QENDRES SE DJATHTE, BASHKEBISEDIM ME QYTETARET FIERAK

2

Grupimi I  qendres se djathte, PR, PDK, PAA, PBDNJ DHE LZHK ka ftuar ne nje bashkebisedim qytetaret fierak, diten e marte ora 17:00. Nepermjet nje njoftimi, organizatoret I kane bere thirrje qytetareve te behen pjese e ketij bashkebisedimi ku kryefjale do te jene zgjedhjet e lira, zgjidhja e krizes politike ne vend si dhe bashkepunimi I gjithe forcave politike per tja kthyer pushtetin qytetarve nepermjet ndryshimeve Kushtetuese.

https://youtu.be/nH_0rMMcIqk