tvkombi
tvkombi

GALERIA E ARTIT, TEMPULLI I ARTIT PAMOR NE FIER

Vendi

Publikuar ne:16:11 - 02/10/2018

Tanime mund te cilesohet fare mire si tempulli I artit pamor, galleria e artit “Vilson Kilica” ne Fier. Mes shume ekspozitash dhe aktivitetesh merr jete edhe shkembimi i eksperiencave midis brezash. Kane qene nxenesit e shkolles artistike Jakov Xoxa dhe artistja Lina Ogaily ata qe kane diskutuar rreth artit duke u fokusuar me se shumti mbi sfidat e kohes dhe rrymes me te spikatur te kohes.

 

 

 

https://youtu.be/MkDPTotPfB8

Ju sugjerojmë