tvkombi
tvkombi

BASHKIA FIER, NDERHYRJE NE LAGJEN “APOLONIA”

Vendi

Publikuar ne:16:04 - 02/10/2018

Rruget e brendeshme dhe siperfaqet publike ne lagjen “Apollonia”, jane fokusi I ketyre diteve per Bashkine e Fierit. Aktulisht eshte duke u punuar per permiresimin e infrastruktures rrugore ne brendesi te kesaj lagjeje, ndersa nderhyrje ka edhe ne siperfaqet publike, duke I kthyer ato ne sherbim te komunitetit.

 

 

 

https://youtu.be/7wyVwjUnBpg

Ju sugjerojmë