Ballina Vendi FUNKSIONIMI I KOMITETIT RAJONAL TE LUFTËS KUNDËR TRAFIKIMIT TË PERSONAVE NË QARKUN...

FUNKSIONIMI I KOMITETIT RAJONAL TE LUFTËS KUNDËR TRAFIKIMIT TË PERSONAVE NË QARKUN FIER SI DHE PARANDALIMI I EMIGRACIONIT

2

Funksionimi i Komitetit rajonal te luftës kundër trafikimit të personave në qarkun Fier si dhe  parandalimi i emigracionit të parregullt drejt shteteve të BE e sidomos i femijeve të pashoqëruar, ka qene thelbi I nje takimi organizuar ne Prefekturen e Qarkut Fier. Gjate takimit ku te pranishem ishin perfaqesus te disa prej institucioneve me te rendesishme ne rang qarku e me gjere, theksi u vu tek lufta kundër trafikimit të qënieve njerëzore dhe bashkëpunimi për parandalimin e këtij fenomeni.

 

 

https://youtu.be/2pPFblhZvSk