Ballina Vendi FOTOLAJM/ Udhëheqësit e NATO-s shtrëngojnë duart dhe buzëqeshin para kamerës pas mbërritjes...

FOTOLAJM/ Udhëheqësit e NATO-s shtrëngojnë duart dhe buzëqeshin para kamerës pas mbërritjes në Bruksel

1

Udhëheqësit e NATO-s përshëndetën njëri-tjetrin me shtrëngime duarsh dhe buzëqeshje pasi mbërritën në Bruksel për një seri diskutimesh diplomatike mbi krizën e Ukrainës

Udhëheqësit politikë, duke përfshirë kryeministrin Boris Johnson, Emmanuel Macron të Francës dhe presidentin amerikan Joe Biden kanë vendosur të diskutojnë shkallën në të cilën aleanca mund të bëjë më shumë për të ndihmuar Ukrainën në mbrojtjen e territorit të saj.

I pranishëm në Samit është edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.