Ballina Vendi FORCOHET ARGJINATURA E ÇERVENIT, MINISTRJA E MBROJTJES NE FIER

FORCOHET ARGJINATURA E ÇERVENIT, MINISTRJA E MBROJTJES NE FIER

2

Forcat e Armatosura po vijojnë punwn për forcimin e argjinaturës së Çervenit në Fier, një zonë kjo e rrezikuar nga përmbytjet në sezonin e shirave. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka zhvilloi sot një vizitë në Fier, ku inspektoi punimet që po kryhen, pikwrisht nw kwtw argjinaturë. E shoqëruar nga kryetari i Bashkisë së Fierit, Armando Subashi, ministrja Xhaçka u njoh me ecurinë e punimeve dhe me impaktin që pritet të ketë kjo masë në parandalimin e përmbytjeve.

 

https://youtu.be/By3xtVsPkaE