Ballina Vendi Fluks trafiku në autostradën “Durrës-Tiranë”/ Policia apelon qytetarët: Përdorni rrugët alternative në…

Fluks trafiku në autostradën “Durrës-Tiranë”/ Policia apelon qytetarët: Përdorni rrugët alternative në…

1

Trafiku1

Polica Rrugore e Tiranës apelon drejtuesit e mjeteve që për shkak të trafikut të rënduar në autostradën Durrës-Tiranë, të përdorin rrugët alternative, atë të Ndroqit dhe autostradën “Elbasan-Tiranë”.

Gjithashtu, drejtuesve u bëhet thirrje që të respektojnë distancën e sigurisë nga mjeti në mjet.

Njoftimi i Policisë:

Policia Rrugore e Tiranës

Nisur nga fluksi i madh i automjeteve në kthim për në Tiranë, Policia Rrgore e Tiranës, apelon për të gjithë drejtuesit e mjeteve, që për shkak të trafikut të rënduar në autostradën Durrës-Tiranë, të përdorin rrugët alternative:

*Durrës-Tiranë (Rruga e Ndroqit);
*Elbasan-Tiranë.

Gjithashtu, kujtojmë të gjithë drejtuesit e mjeteve që gjatë udhëtimit të respektojnë distancën e sigurisë nga mjeti në mjet.

Kthehu 🚘 në shtëpi 🏡 i sigurtë 🚺🚹🆒, respekto ✅ rregullat e qarkullimit rrugor 🛑❌✅⚠️🚸