Ballina Vendi FIERI NDEZ DRITAT E FESTES, QINDRA QYTETAR NE SHESH PER TE FESTUAR

FIERI NDEZ DRITAT E FESTES, QINDRA QYTETAR NE SHESH PER TE FESTUAR

2

Eshte kthyer ne tradite tashme, ndezja e dritave te festes ne Fier. Ka qene kreu I Bashkise Armando Subashi, I cili I ka dhene startin, kete 6 dhjetor, diteve festive, ne nje atmosfere ndryshe, kete here ne parkun prane ish merkatos. Gjate gjithe ketyre diteve qytetaret fierak kane mundesi te shumta per kaluar bukur mes miqve e shokeve, pasi nuk do te mungojne edhe njesit e sherbimit dhe aktivitetet e larmishme.

https://youtu.be/yaT2DQIfJ-I