tvkombi
tvkombi

FESTA E LULESHTRYDHES, AKTIVITETI NE 18 MAJ NE FRAKULL

Vendi

Publikuar ne:16:17 - 03/05/2018

Rikthehet ne Frakull me festen e luleshtrydhes, turi etnokulturor “Hajd dalim nga Myzeqeja”. Kjo feste synon te kthyet ne nje tradite, ndrsa do te bej bashke argetimin, lojrat, gatimet e embelsirave me luleshtrydhe e shume veprimtari te tjera. Festa organizohet nga Bashkia e qytetit te Fierit me mbeshtetjen e Ministrise se Bujqesise dhe Zhvillimit Rural dhe Ministrise se Turizmit.

https://youtu.be/wQWs6lXgq8g

Ju sugjerojmë