Ballina Vendi FALE BASHKISE SE FIERIT RRUGA MARTINES PO KTHEHET NE PARAMETRA BASHKEKOHOR

FALE BASHKISE SE FIERIT RRUGA MARTINES PO KTHEHET NE PARAMETRA BASHKEKOHOR

2

Per me shume se 40 vite, banoret e Martines ne Njesine Administrative Levan kane qene thuajse te izoluar. Per po kaq kohe, ne infrastrukturen rrugore nuk ishte nderhyre dhe per kete komuniteti I kesaj zone I kishte humbur shpresat. Por nuk ka rezultuar keshtu. Fale vemendjes se Bashkise se Fierit, rruga po kthehet ne parametra bashkekohor, duke I dhene fund vuajtjeve te banoreve

https://www.youtube.com/watch?v=QvmF_4WadUg&feature=youtu.be