Ballina Vendi BASHKIA E FIERIT PO TREGON NJE INTERES TE VECANTE EDHE PER RIKONSTRUKSIONIN...

BASHKIA E FIERIT PO TREGON NJE INTERES TE VECANTE EDHE PER RIKONSTRUKSIONIN E SHKOLLES POVELCES

2

Bashkia e Fierit po tregon nje interes se vecante edhe per rikonstruksionin e shkollave ne te gjitha Njesite Administrative, me qellim krijimin e kushteve te pershtashme e sa me normale per procesin mesimor.  Ne kete kuader, shkolla e Povelces po peson nje transformim rrenjesor, dhe kjo tashme duket fare qarte. Shkolla eshte kthyer ne nje kantier ndertimi dhe perdite punohet per te perfunduar nje pune te nisur vetem pak kohe me pare.

https://youtu.be/Okncs6b0hbs