tvkombi
tvkombi

DOGJI UREN ME PASARELA, PRANGA 47 VJECARIT NGA KALLMI

Vendi

Publikuar ne:16:18 - 23/06/2018

Dogji mbeturinat ne token e tij bujqesore, mes se ciles ndodhej nje prej kembeve mbeshtetese te nje ure me pasarela qe lidhte dy brigjet e lumit Seman ne fshatrat Kallm dhe Beline ne Fier duke shkaterruar ne kete menyre edhe uren shumevjeçare.  Burime zyrtare te Policise se Fierit njoftuan diten e sotme ndalimin e 47-vjeçarit Mentor Hatia nga fshati Kallm i Bashkise Fier per vepren penale “shkaterrimi i prones me zjarr”.

 

 

https://youtu.be/8THaS759XHk

Ju sugjerojmë