tvkombi
tvkombi

DEPUTETJA DHIMA: NUK KA VEND PER PROTESTA

Vendi

Publikuar ne:17:12 - 16/04/2018

Protestat e perfaqesuesve te biznesit te vogel, deputetja e Partise Socialiste Antoneta Dhima, njeheresh edhe pjese e komisionit te ekonomise, I ka cilesuar si te padrejta. Ajo eshte shprehur se qellimi I qeverise nuk eshte shtypja e biznesit, por lehtesite per te. Sipas deputetes Dhima, ne ndihme te biznesit jane te gjitha strukturat perkatese, te cilat do ti orientojne dhe ndihmojne per plotesimin e deklaratrave perkatese.

https://youtu.be/rEzwuSJ2ATk

Ju sugjerojmë