Ballina Vendi DATA E LINDJE SE DRITERO AGOLLIT, AKTIVITET NE BIBLIOTEKEN PUBLIKE FIER

DATA E LINDJE SE DRITERO AGOLLIT, AKTIVITET NE BIBLIOTEKEN PUBLIKE FIER

2

13 tetori ka perkuar edhe daten e lindjes se kolosit te letrave shqipe, Dritero Agolli, emrin e te cilit mban edhe Biblioteka Publike e qyteit te Fierit. Mes miqve dhe te ftuarve te shumte, jane sjelle batuta e caste nga jeta e shrimtarit te madh ndersa jane intepretuar edhe pjese nga veprat e te madhit Dritero Agolli.

 

 

 

 

https://youtu.be/slvsjfoeb_s