Ballina Vendi CFARE KA NDODHUR NE NJE JAVE, POLICIA JEP INFORMACIONIN ZYRTAR

CFARE KA NDODHUR NE NJE JAVE, POLICIA JEP INFORMACIONIN ZYRTAR

2

Puna e Drejtorise Vendore te Policise Fier dhe Komisariateve ne varesi te saj gjate javes qe kaloi ka konsistuar ne marrjen e masave per  parandalimin, evidentimin dhe goditjen e paligjshmerise. Gjate kesaj jave, ne gjithe Qarkun Fier jane proceduar penalisht 39 shtetas, jane plotesuar 3 kerkese padi per tu paisur me urdher mbrojtje dhe eshte arrestuar ne flagrance 1 shtetas per “Dhune ne familje”. Nderkohe mesohet se jane vendosur 527 masa administrative dhe jane terhequr 6 leje drejtimi per tejkalim te normave te shpejtesise.

https://www.youtube.com/watch?v=HstqKUzrW40&feature=youtu.be