Ballina Vendi “NUK DEGJOJ, NUK SHIKOJ, NUK FLAS”, KOMEDIA NGJITET NE SKENEN E TEATRIT...

“NUK DEGJOJ, NUK SHIKOJ, NUK FLAS”, KOMEDIA NGJITET NE SKENEN E TEATRIT “BYLIS”

2

“Nuk degjoj, nuk shikoj, nuk flas”. Eshte kjo komedia e cila eshte pritur me interes nga artedashesit fierak ne shfaqen e saj te pare ne sallen e teatrit “Bylis”. Batutat, humori dhe interpretimi I aktoreve, ka bere qe pjesa te duartroktiet qe ne fillim, ne nje sale te mbushur plot

https://www.youtube.com/watch?v=UNWxtsDfUwE