Ballina Vendi CELET PANAIRI I TRETE I PUNES NE FIER

CELET PANAIRI I TRETE I PUNES NE FIER

2

Eshte celur ne Fier per te 3-tin vit  Panairi Rajonal i Punes 2019. Ne kete Panair kane ekspozuar ne stendat e tyre rreth 60 kompani duke afruar rreth 900 vende te lira pune. Kjo eshte nje menyre e mire dhe e drejteperdrejt e komunikimit me te gjithe ata te rinj, qe kane nevoje per pune dhe sipas Edlira Dokos pergjegjese ne  sektorin e sherbimeve, panairi i punes eshte nje kursim kohe pasi ke mundesine e prezantimit me vendin e ofruar te punes.

https://youtu.be/SYi5XaRV3iM