Ballina Vendi ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHES E KESHILLIT BASHKIAK NE FIER

ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHES E KESHILLIT BASHKIAK NE FIER

2

Eshte zhvilluar diten e sotme mbledhja e radhes e keshillit bashkiak ne Fier, ne rendin e dites se te ciles ishin renditur 8 pika. Me shumice kartonash u miratuan te gjitha pikat e rendit te dites, mes te cilave ndihma financiare per dy familje qe ju demtuan shtepite nga zjarri. Nderkohe qe kaloi dhe u miratua edhe ndryshimi I emertimit te lagjeve te qyteti te Fierit

https://youtu.be/Mgbp8iaI30k