Ballina Vendi Blerina Rrapushi është 38-vjeçarja nga Vlora e cila vuante nga sëmundja e...

Blerina Rrapushi është 38-vjeçarja nga Vlora e cila vuante nga sëmundja e rëndë elefantizmit.

2

Blerina Rrapushi është 38-vjeçarja nga Vlora e cila vuante nga sëm undja e rëndë elefantizmit.

Ajo l uftoi me forcë për të mposhtur këtë sëmundje të rëndë, por nuk ia doli dot, pasi mbrëmjen e 24 shkurtit, Blerina ndërroi jetë në banesën e saj. E ndjera është përcjellë për në banesën e fundit, ndërsa pikëlluese është fakti se për v arrosjen e 38-vjeçares është përdorur një vinç.

I rëndë është fakti që ajo nuk është vendosur brenda një arkivoli, por vetëm e mbështjellë me një çarçaf të bardhë. Blerina peshonte 450 kg dhe prej 4 vitesh nuk kishte lëvizur nga shtëpia.