Ballina Vendi BASHKIA FIER, PASTROHEN KANALET KULLUES DHE VADITES NE CAKRAN

BASHKIA FIER, PASTROHEN KANALET KULLUES DHE VADITES NE CAKRAN

2

Gjate ketyre diteve eshte duke u punuar intensivisht nga Bashkia e Fierit persa I perket pastrimit te kanaleve kullues dhe atyre vadites ne Njesine Administrative Cakran ne Fier. Prej vitesh keto skema nuk ishin pastruar, cka I detyronte fermeret te mos I mbillnin tokat e tyre. Sipas vete fermerve, puna qe po behet favorizon zhvillimin e bujqesise ne kete zone dhe per me teper rrit prodhimin.

https://youtu.be/G18j_f39x90