Ballina Vendi Bashkia e Fierit çel sezonin e ri turistik ne plazhin e Semanit

Bashkia e Fierit çel sezonin e ri turistik ne plazhin e Semanit

0

Bashkia e Fierit ka çelur zyrtarisht sezonin veror ne bregdetin e Semanit.Çelja e ketij sezoni ka sjell nje feste te vërtetë,ku jane zhvilluar nje larmi aktivitetesh zbavitese,këngë kërcime dhe lojra të ndryshme.

I pranishëm në hapjen e sezonit turistik në bregdetin e Semanit ishte dhe kreu i Bashkisë,Armando Subashi.

Bashkia edhe këtë vit ka siguruar infrastrukturen e duhur, si dhe ka ndërhyre ne pastrimin e vijes bregdetare per ti ofruar pushuesve kushte sa me komode.

Ttt

/Tv Kombi/