tvkombi
tvkombi

BASHKI-BANKERS-ALBPETROL, SEBASHKU PER RRUGEN E KALLMIT

Vendi

Publikuar ne:17:48 - 15/11/2018

Bashkia Fier , Bankers Petroleum dhe Albpetrol janë bërë bashkë për të asfaltuar rrugën e kallmit të madh dhe atij të vogël, në njësinë administrative Mbrostar në Fier. Kryetari i Bashkisë Fier Armando Subashi së bashku me Presidentin e Bankers Petroleum Xingyun Sun dhe Drejtorin e Albpetrol Kastriot Bejtja kanë inspektuar nga afër punimet e këtij investimi, I cili për vite me radhë ka qenë tepër problematik për banorët e zonës.

 

https://youtu.be/Pvqcgg2rRdg

 

 

Ju sugjerojmë