Ballina Vendi BARLETTA DHE FIERI, NENSHKRUHET MEMORANDUMI I MIREKUPTIMIT

BARLETTA DHE FIERI, NENSHKRUHET MEMORANDUMI I MIREKUPTIMIT

2

Eshte firmosur Memorandumi i Mirekuptimit ndermjet Bashkise Barletta  ne Itali, perfaqesuar nga Nenkryetari, Av. Marcello Lanotte dhe Bashkise Fier, perfaqesuar nga Kryetari, Z. Armando Subashi. Nepermjet nenshkrimit te ketij Memorandumi, synohet nxitja e bashkepunimi te ndersjellte, ne forma te ndryshme  ne fushat si sport, kulture, turizem etj

https://youtu.be/r5HQ0jQ_Eoo