Ballina Vendi BANORET NE PROTESTE PER QENDREN SHENDETESORE, PRITET NDERTIMI I NJE GODINE TE...

BANORET NE PROTESTE PER QENDREN SHENDETESORE, PRITET NDERTIMI I NJE GODINE TE RE

2

Banoret e zones Patos fshat  kane protestuar kunder mbylljes se Qendres shendetesore, ne zonen e tyre.  Per shkak te amortizimit te saj, duke qene jashte kushteve teknike, ajo eshte mbyllur nga Drejtoria e Shendetit publik  Fier.  Sherbimi per banoret eshte transferuar  ne qendrat shendetesore me te aferta te njesise Administrative Portez. Nderkohe mesohet se  eshte duke u proceduar per ndertimin e nje qendre te re shendetesore dhe nje gje e tille  konfirmohet edhe nga Bashkia Fier.

https://youtu.be/nVM8DEu7c-4