Ballina Vendi INSTAT: RRITET NUMRI I AKSIDENTEVE, FIERI ME DISA VIKTIMA

INSTAT: RRITET NUMRI I AKSIDENTEVE, FIERI ME DISA VIKTIMA

2

Vetem gjate muajit mars te ketij viti  jane numeruar 127 aksidente rrugore nga 123 aksidente te ndodhura ne mars 2018, duke u rritur me 3,3% krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare, sipas publikimit te INSTAT per aksidentet rrugore. Bazuar tek statistikat, Fieri mbetet nder 3  qytetet me numrin me te larte te aksidenteve. Nga Janari ne Prill te ketij viti kane ndodhur 7 aksidente me 5 te vdekur dhe 6 te plagosur.

https://youtu.be/9zQZotVHAs8