Ballina Vendi BANORET E POVELCES: E DYTA HERE QE PERMBYTEMI BRENDA PAK KOHESH

BANORET E POVELCES: E DYTA HERE QE PERMBYTEMI BRENDA PAK KOHESH

4

Eshte hera e dyte brenda pak muajve qe zona e Povelces dhe Darezezes preket nga permbytjet. Banoret shprehen se tashme nuk I ka mbetur asgje, ndersa kerkesa e tyre mbetet baza ushqimore per bagetite.

https://youtu.be/otfmd7_EnQo