Ballina Vendi BALILI NE ZHARREZ: VEMENDJE MAKSIMALE PER ZHVILLIMIN E BUJQESISE

BALILI NE ZHARREZ: VEMENDJE MAKSIMALE PER ZHVILLIMIN E BUJQESISE

2

Kryetarja e Bashkise se Patosit Rajmonda Balili ka vijuar turin e saj te takimeve me qytetaret dhe kete here eshte ndalur ne Zharres. Balili ka pare nga afer nderhyrjet qe jane kryer ne kete kete zone ne infrastrukture rrugore, por edhe ne pastrimin e kanaleve kullues dhe vadites, aty ku per vite me radhe nuk ishte vene dore. Sipas kryebashkiakes Balili, bujqesia eshte prioritet I punes, jo vetem I Bashkise se Patosit por I qeverise shqitpare.

https://youtu.be/1NIiW-Cxykk